Maisemakylien Vellikello ry on 2011 perustettu yhdistys. Rekisterinumero 206.511

1.7.2018-30.6.2019 hallitus
yhdistyksen säpö  vellikello (AT) selkie.fi

puheenjohtaja Saara Piiroinen
sihteeri Heidi Huusko
varapj ja rahastonhoitaja Mari Hautala
Varajäsenet Anne Riikonen ja Aino Luostarinen

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi ilmoittautumalla Mari Hautalalle mari.hautala(a)selkie.fi. Yksilöjäsenyys 12€ ja perhejäsenyys 20€. Tänä vuonna jäsenille tarjotaan vappurieha Mikon Pomppulinnoilla 28.4.

Maisemakylien Vellikello yhdistyksestä

Vaikka yhdistyksella on oma postiosoite, on huomioitava, että osoitteessa toimii yhdistyksen ylläpitämä yksityinen päiväkoti. Päiväkodin asioissa ottakaa yhteyttä suoraan päiväkotiin. Kun talolla on yleistä toimintaa/ tapahtumaa, näistä ilmoitetaan erikseen tiedotteilla.

Yhdistys pyrkii säilyttämään Mönnin ja Selkien kylät elinvoimaisina maaseutukylinä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea Mönnin ja Selkien kylien asukkaiden sosiaalista ja henkistä hyvinvointia, paikallisuutta, paikallista perinnetietoutta ja luonnontuntemusta. Tarkoituksena on myös tukea ja täydentää lasten kotikasvatusta sekä edistää lasten tasapainoista kehitystä ja oppimismahdollisuuksia. Lisäksi yhdistys edistää toiminnallaan kyläläisten sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyttä.

Yhdistyksen toiminnasta ja säännöt

Yhdistys on siirtynyt kahden kokouksen taktiikkaan 2016 sääntömuutoksessa. Yhdistyksen tilikausi on 1.7-30.6. Ensimmäinen vuosikokous järjestetään ennen uuden tilikauden alkua (1.7.) kokouksessa mm. valitaan uusi hallitus ja tehdään toimintasuunnitelma.

Ns. tilinpäätöskokous järjestetään viimeistäään 4 kk tilikauden päättymisestä. Pääaiheina on tilinpäätös ja sen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen.

Yhdistyksen säännöt kokonaisuutena voit lukea tästä